Sanna van BeurdenAls klein meisje zit Sanna op een houten trapje naast haar kokende moeder om mee te kijken en de geuren van nieuwe gerechten op te snuiven. Nu zitten haar eigen kinderen naast haar in de keuken, waar geen plek leeg blijft door de aldoor groeiende collectie kookboeken, en vragen ze zich hardop af: ‘Mama, waarom sta jij altijd in de keuken?’.

Haar twee grootste passies, eten en het mensen naar de zin maken, zijn voor Sanna onlosmakelijk met elkaar verbonden. Het één bestaat niet zonder de ander. Tijdens haar studie in Amsterdam ontdekt ze onder anderen Jamie Oliver, Donna Hay en later Yotam Ottolenghi; ze inspireren haar om de liefde voor koken, die al in haar genen zit, verder te ontwikkelen. Sanna creëert haar eigen kookstijl waarin verse producten en kleurrijke gerechten centraal staan. Sindsdien speurt ze in kleine speciaalzaakjes, bij authentieke slagers en in de beste bakkerijen naar de mooiste ingrediënten. Dertien jaar nadat studente Sanna de droom begon, zegt ze in 2015 haar baan in de mode op om het antwoord op de vraag ‘Wat wil je nu echt?’ daadwerkelijk uit te voeren.

Het ondernemerschap kreeg ze van haar vader, de kookkunsten van haar moeder; samen vormen ze het perfecte recept voor een nieuw concept. In SAN DAILYS komen Sanna’s liefde voor eten en mensen bij elkaar.